Pikantne Parmezanowe klopsiki z anielskim makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnych klopsików z parmezanem z anielskim Pastanem do włosów. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, mielony pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest znakomite. Spróbuj Pikantne Parmezanowe klopsiki z anielskim makaronem, Angel Hair makaron z czosnkiem, ziołami i parmezanem, oraz Cytrynowo-parmezan Angel Hair makaron z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i drobno zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub drobno zmiażdż w robocie spożywczym).
W dużej misce, wymieszać pokruszone płatki, mielona wołowina, 1/4 szklanki sera, włoska przyprawa, czosnek w proszku i 1/4 szklanki sosu pomidorowego, aż dobrze wymieszane. Kształt na 16 (1 1/2 cala) klopsiki.
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania. Gotować klopsiki na patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż rumiane.
W razie potrzeby odcedzić.
Dodaj pozostały sos pomidorowy, pomidory i papryka do klopsiki; włączyć klopsiki do Płaszcz. Przykryć; gotować na średnim ogniu 15 do 20 minut, mieszając sos i obracając klopsiki od czasu do czasu, aż klopsiki zostaną dokładnie ugotowane i nie będą już różowe w środku.
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Klopsiki podawać na makaronie. Do każdej porcji dodać dodatkowo parmezan i natkę pietruszki.