Pikantne Oxtails z gruszkami i słodkimi ziemniakami

Pikantne Oxtails z gruszkami i słodkimi ziemniakami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Mieszanka soli morskiej, czosnku, słodkich ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodkie ziemniaki ' N ' gruszki, Brokuły, słodkie ziemniaki i gruszki, oraz Kurczak smażony z batatami i gruszkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść regał w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużym żeliwnym garnku lub holenderskim piekarniku nad średnimwysokie ciepło, ogrzej oliwę z oliwek. Przypraw oxtails z solą i pieprzem i sear aż złoty brązowy ze wszystkich stron, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Przełożyć oxtails na talerz i łyżka off wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
4
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i dodaj czosnek, piernik i chili w proszku do garnka. Gotować, mieszając, przez 3 minuty (należy uważać, aby nie spalić chili w proszku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
ImbirImbir
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Podnieś temperaturę do średniej. Deglaze garnek dodając wermut i sos sojowy i skrobanie się wszelkie rumiane bitów przylegających do dna garnka. Wymieszać z sosem hoisin i czerwoną pastą chili. Zwróć wołki do garnka. Wymieszać 1 szklankę wody, cukier i nasiona sezamu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Pasta ChiliPasta Chili
Sos SojowySos Sojowy
WermutWermut
OxtailOxtail
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Garnek przykryć, przełożyć do piekarnika i dusić przez 3 godziny, dodając po 1 godzinie słodkie ziemniaki i gruszki, a szalotki po 2 godzinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Zielona CebulaZielona Cebula
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn