Pikantne Okłady Z Sałaty
Pikantne okłady z sałaty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 87 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 80 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę lodową, marchew julienne, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Pikantne Okłady Z Sałaty, oraz Pikantne Okłady Z Sałaty Stekowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i drobno zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub drobno zmiażdż w robocie spożywczym). W dużej misce wymieszać pokruszone płatki zbożowe i sos sojowy-mieszaninę wody.
Dokładnie wymieszać indyka w mieszankę zbożową. Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę indyka, marchew i cebulę; gotować 5 do 7 minut, często mieszając, aż indyk nie będzie już różowy.
W małej misce, wymieszać sos orzechowy i sok z limonki, aż do wymieszania. Wymieszać z indykiem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować od 5 do 7 minut, od czasu do czasu mieszając, aż marchew będzie chrupiąca i delikatna, a smaki zostaną zmiksowane. Wymieszać z kolendrą.
Aby służyć, łyżka około 1/3 szklanki mieszanki indyka do każdego liścia sałaty.