Pikantne ogórki warzywne: la Spiritosa

Pikantne ogórki warzywne: la Spiritosa
Pikantne ogórki warzywne: la Spiritosan jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, płatki chile, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantne Ogórki Warzywne, Letnie Ogórki Warzywne, oraz dowolne ogórki z octu warzywnego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać 1/5 oleju, aż do samego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podsmaż każde warzywo do miękkości i złocistego brązu i usuń je na talerz po zakończeniu gotowania. Na patelnię dodać ocet, liście mięty, cukier i szczyptę gorących płatków chile i wymieszać drewnianą łyżką na ciepło, aby usunąć rumiane cukry roślinne na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
MiętaMięta
WarzywaWarzywa
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
3
Wlać mieszaninę octu na każdym z 5 warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
4
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn