Pikantne Nadziewane Klopsy

Pikantne Nadziewane Klopsy
Jeśli 42 grosze za porcję spada w budżecie, pikantne Nadziewane klopsiki może być wielki bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odbierz A. 1. oryginalny sos, seler, mielona wołowina i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Łatwy Pikantny Klopsik, Pikantny Pieczeń Z Indyka Florentyna, oraz Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać mięso, 1 jajko, 1/4 szklanki każdego sosu stek i cebuli, i pieprz do blended. Wklep w prostokąt 12x10 cali na arkuszu woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Zarezerwuj kilka orzechów do dekoracji. Pozostałe orzechy posiekać; wymieszać z okruchami krakersa, selerem naciowym, przyprawą do drobiu, pozostałym jajkiem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Rozłóż na mieszaninie mięsa w ciągu 1 cala krawędzi; naciśnij lekko do mieszaniny mięsa, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Zwiń, zaczynając od jednego krótkiego końca, usuwając woskowany papier podczas zwijania mięsa. Naciśnij końce i krawędzie rolki mięsa razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść na patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec 45 min. Po około 35 min., doprowadzić marmoladę i pozostały sos stek gotować w rondlu na małym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Mieszanka Marmolady łyżka na klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
9
Piec 15 min. lub do momentu zakończenia pieczeń (160F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Dekoruj zastrzeżonymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
11
Odstawić 10 min. przed krojeniem do podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn