Pikantne Nadziewane Klopsy
Jeśli 42 grosze za porcję spada w budżecie, pikantne Nadziewane klopsiki może być wielki bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odbierz A. 1. oryginalny sos, seler, mielona wołowina i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Łatwy Pikantny Klopsik, Pikantny Pieczeń Z Indyka Florentyna, oraz Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać mięso, 1 jajko, 1/4 szklanki każdego sosu stek i cebuli, i pieprz do blended. Wklep w prostokąt 12x10 cali na arkuszu woskowanego papieru.
Zarezerwuj kilka orzechów do dekoracji. Pozostałe orzechy posiekać; wymieszać z okruchami krakersa, selerem naciowym, przyprawą do drobiu, pozostałym jajkiem i cebulą.
Rozłóż na mieszaninie mięsa w ciągu 1 cala krawędzi; naciśnij lekko do mieszaniny mięsa, aby zabezpieczyć.
Zwiń, zaczynając od jednego krótkiego końca, usuwając woskowany papier podczas zwijania mięsa. Naciśnij końce i krawędzie rolki mięsa razem, aby uszczelnić.
Umieść na patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 45 min. Po około 35 min., doprowadzić marmoladę i pozostały sos stek gotować w rondlu na małym ogniu, często mieszając.
Mieszanka Marmolady łyżka na klopsiki.
Piec 15 min. lub do momentu zakończenia pieczeń (160F).
Dekoruj zastrzeżonymi orzechami.
Odstawić 10 min. przed krojeniem do podania.