Pikantne mini klopsy

Pikantne mini klopsy
Pikantne mini klopsy to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Mieszanka wołowiny, sos tabasco, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mini Klopsiki, Mini klopsiki, oraz Mini Klopsiki.

Instrukcje

1
Wymieszać wołowinę, bułkę tartą,dymkę, czosnek, jajka, kminek, Tabasco, kolendrę i trochę przypraw do połączenia. Uważaj, aby nie przesadzić lub klopsiki będą trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sos TabascoSos Tabasco
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Podzielić mieszaninę na
3
Użyj rąk, aby uformować każdy z nich w mały owal, jak mini klopsik. Ułożyć 3 pomidorki koktajlowe na wierzchu każdego, a następnie skropić sosem chili, jeśli używasz. Gotować lub zamrażać w szczelnych plastikowych pojemnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Do gotowania, piekarnik rozgrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Klopsiki układamy na lekko wysmarowanej, płytkiej blasze i pieczemy 25-30 minut, aż mięso się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby gotować z zamrożonego, Rozgrzej piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Klopsiki układamy na blasze do pieczenia i luźno przykrywamy folią. Gotować przez 30 min, następnie wyjąć folię zwiększyć temperaturę do 220C/200C wentylator/Gaz 7 i gotować przez kolejne 25 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn