Pikantne mini klopsy

Pikantne mini klopsy
Pikantne mini klopsy to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Mieszanka wołowiny, sos tabasco, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mini Klopsiki, Mini klopsiki, oraz Mini Klopsiki.

Instrukcje

1
Wymieszać wołowinę, bułkę tartą,dymkę, czosnek, jajka, kminek, Tabasco, kolendrę i trochę przypraw do połączenia. Uważaj, aby nie przesadzić lub klopsiki będą trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sos TabascoSos Tabasco
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Podzielić mieszaninę na
3
Użyj rąk, aby uformować każdy z nich w mały owal, jak mini klopsik. Ułożyć 3 pomidorki koktajlowe na wierzchu każdego, a następnie skropić sosem chili, jeśli używasz. Gotować lub zamrażać w szczelnych plastikowych pojemnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Do gotowania, piekarnik rozgrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Klopsiki układamy na lekko wysmarowanej, płytkiej blasze i pieczemy 25-30 minut, aż mięso się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Aby gotować z zamrożonego, Rozgrzej piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Klopsiki układamy na blasze do pieczenia i luźno przykrywamy folią. Gotować przez 30 min, następnie wyjąć folię zwiększyć temperaturę do 220C/200C wentylator/Gaz 7 i gotować przez kolejne 25 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn