Pikantne marynowane warzywa mogą być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym, laktoowowegetariańskim i wegańskim przepisem, którego szukałeś. Ten przepis jest dla 12 osób. Ta przystawka ma 96 kalorii , 3 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 89 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką cukier, oregano, kalafiory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 39% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Grilled Marinated Vegetables , One Soup, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables i Asian Salmon Burgers With Tangy Ginger Lime Sauce .
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj sok z cytryny, olej, cukier, sól, oregano i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Plasterki Słodkiej żółtej Papryki
Pokrojona Słodka żółta Papryka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać do dużej plastikowej torby z możliwością ponownego zamknięcia; dodać warzywa. Zamknąć torbę i obrócić, aby pokryć; schłodzić w lodówce przez 6 godzin lub na noc.