Pikantne Marynowane Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnych marynowanych warzyw. Ten przepis służy 20 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, paprykę jalapeño, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybkie I Pikantne Marynowane Warzywa, Pikantne Marynowane Letnie Warzywa, oraz Zainspirowany wietnamskim słodko-pikantnym sumem z marynowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki zagotować w dużym rondlu.
Dodaj marchew na patelnię; gotować 2 protokół.
Dodać cebulę; gotować 1 minutę.
Dodać plasterki pieprzu; gotować 1 minutę.
Dodać fasolę; gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Wlać do dużej miski; przykryć i przechowywać w lodówce 24 godzin. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.