Pikantne Marynowane Grzyby

Pikantne Marynowane Grzyby
Pikantne marynowane grzyby mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś płatki pieprzu, ocet jabłkowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy to Pikantna marynowana cukinia (metoda szybkiej lodówki), Grzyby Marynowane, oraz Grzyby Marynowane.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj wodę, ocet, czosnek, przyprawę do marynowania, sól i płatki czerwonej papryki; dodaj grzyby. Gotuj, aż grzyby zmiękną, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
GrzybyGrzyby
OcetOcet
CzosnekCzosnek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlej grzyby i płyn do dużego słoika. Przykryj i schłódź przez 10 godzin do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn