Pikantne krewetki Rémoulade na melasie-tosty z masłem
Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 211 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, krewetki, seler i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Smażone krewetki z pikantnym Remoulade, Nisko-kraj krewetki gotować z pikantnym Remoulade, oraz Gotowane krewetki z sosem Rémoulade i pikantnym sosem koktajlowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą widelca, wymieszać wszystkie składniki w małej misce, aby wymieszać.
12 pierwszych składników wymieszać w średniej misce.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozłóż masło melasowe lekko na chlebie; ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, aż chleb zacznie się jędrne, około 10 minut. Super.
Wymieszać krewetki w sosie remoulade. Top toasty z mieszanki krewetek.
Ułożyć toasty na talerzu.