Pikantne Kotlety Wieprzowe Z Plasterkami Pomarańczy
Jeśli 47 centów za porcję spada w budżecie, pikantne kotlety wieprzowe z plasterkami pomarańczy może być super bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 144 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól, pieprz, kotlety schabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantne Kotlety Wieprzowe, Pikantne Kotlety Wieprzowe, oraz Pikantne Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
Kotlety wieprzowe przebić widelcem kilka razy z każdej strony.
Połącz kotlety wieprzowe i kolejne 3 składniki w dużym płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. Przykryć lub zamknąć i schłodzić przez 30 minut.
Usuń kotlety z marynaty, odrzucając marynatę.
Kotlety posypać równomiernie solą i czarnym pieprzem.
Wymieszać marmoladę i sos barbecue w małej misce.
Jedną stronę kotletów schabowych równomiernie posmarować połową mieszanki Marmolady.
Kotlety grillowe, Marmolada do góry i przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
10 minut. Obrócić kotlety wieprzowe i równomiernie wymieszać z pozostałą połową mieszanki Marmolady. Grill 10 minut lub do czasu zakończenia.
Usuń kotlety z grilla i odstaw 5 minut.
Grill plastry pomarańczy, pokryte pokrywą grilla, na średnim ogniu 1 minutę z każdej strony.
Podawać z kotletami schabowymi.
*Można zastąpić 4 kotlety schabowe bez kości o grubości 1 1/4 cala. Skróć czas grillowania do 8 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy oryginalnego przepisu na grilla nr 7 Jacka Daniela.