Pikantne klopsy (lżejsze )
Pikantny klopsik (lżejszy ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 31g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonej musztardy, chleba, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pikantny Dip ze szpinakiem (lżejszy ), Pikantny Meat Loaf (lżejszy ), oraz Zdrowsze, lżejsze Półmięsne klopsiki lub klopsiki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ketchupu.
Rozprowadzić mieszaninę w ungreased bochenek patelni, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 lub 9x5x3 cali, lub kształt do 9x5-calowy Bochenek w ungreased prostokątne patelni, 13x9x2 cali.
Rozłóż ketchup na wierzchu.
Włóż termometr do mięsa, aby wskazówka była w środku bochenka.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 15 minut lub aż termometr wskaże 82°.
Odstawić 5 minut; wyjąć z patelni.