Tarta z dżemem malinowym z kruszonką migdałową

Tarta z dżemem malinowym z kruszonką migdałową
Tarta z dżemem malinowym z kruszonką migdałową może być właśnie deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 677 kalorii, 13g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.42 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Tarta z dżemem malinowym z kruszonką migdałową, Tarta Z Kruszonką Malinowo-Migdałową, oraz Tarta Z Dżemem Malinowym Z Kruszonką Migdałową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rezerwa 1/4 szklanki migdałów w misce do polewy. Drobno zmielić Pozostałe 1 3/4 szklanki orzechów z cukrem w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodajemy masło, mąkę i sól, następnie mieszamy, aż mieszanina będzie przypominać piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodaj 1 szklankę mieszanki mąki do zarezerwowanych migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Dodać ubite jajko do pozostałej mieszanki mąki i pulsować, aż mieszanina zacznie się zlepiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
6
Przenieś mieszaninę z procesora do okrągłej patelni o wymiarach 9 na 1 cal z wyjmowanym dnem. Na dolną i górną stronę patelni wcisnąć mieszankę z mąką i piec w środku piekarnika 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
W międzyczasie wymieszaj dżem malinowy, aby się rozluźnić. Rub reserved mieszankę migdałów w misce między dłońmi, tworząc małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
( 23)( 23)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wyjąć skorupę tarty z piekarnika i rozprowadzić dżem na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Posypać mieszanką migdałową dżemem i piec tartę 15 minut. Chłodna tarta na patelni na stelażu. Poluzuj stronę patelni nożem, a następnie usuń ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
* Możesz zrobić tartę 1 dzień wcześniej, a następnie schłodzić przed schłodzeniem, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn