Pikantne Jagnięce Kebaby
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Pikantne kebaby jagnięce mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego pieprzu, mięty, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Kebaby Kofte z pikantnym sosem jogurtowym Harissa i grillowanym płaskim chlebem (mielone jagnięce kebaby), Pikantne Jagnięce Kebaby, oraz Pikantne Szaszłyki Jagnięce Z Greckim Chlebem Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 11 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać jagnięcinę do worka; uszczelnić i marynować w lodówce przez 3 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Wyjąć jagnięcinę z worka i wyrzucić marynatę. Wątek jagnięcina na 8 (10-calowe) szaszłyki.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając od czasu do czasu.
Kebaby ułożyć na półmisku, posypać miętą.
Podawać z cytrynowymi klinami.