Pikantne Hamburgery Serrano

Pikantne hamburgery Serrano mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 30g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, pieprz serrano, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Smokey Filet z Serrano-Papaya Salsan i Serrano-Mint-Cilantro Chutney, Salsa De Serrano Rojo (Czerwony Sos Serrano), oraz Ciasto piwne ryba i pikantne frytki z sosem tatarskim cytrynowo-Habanero i octem Serrano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Wymieszać mieloną wołowinę, piwo, pieprz serrano i masło razem w misce; uformować na 4 paszteciki.
Gotować hamburgery na rozgrzanym grillu przez 5 minut. Odwróć i kontynuuj gotowanie przez 3 minuty. Top każdy burger z 1 kawałek Monterey Jack sera i gotować, aż hamburgery nie są już różowe w środku i soki uruchomić jasne, o 2 minuty więcej. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).