Pikantne Grillowane Warzywa
Pikantne grillowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 64 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ocet destylowany heinz, oliwę z oliwek extra virgin, env. sezon dressing mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne kotlety wieprzowe i grillowane warzywa, Pikantne Pieczone Warzywa, oraz Pikantne Pieczone Warzywa.
Instrukcje
Wymieszać olej, ocet, sok i dressing wymieszać w cruet lub małej misce zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Rezerwa 1/4 szklanki opatrunku; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Resztę sosu polać warzywami w płytkim szklanym naczyniu. Przechowywać w lodówce 1 godzinę do marynowania, mieszając po 30 minutach.
Warzywa odcedzić; wyrzucić marynatę.
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury. Grilluj warzywa 8-10 min. lub do chrupkiego-delikatnego, toczenia i szczotkowania od czasu do czasu z zastrzeżonym opatrunkiem.