Pikantne gofry z boczkiem w sosie cebulowym
Boczek-Topped pikantne gofry z sosem cebulowym może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka jaj, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne gofry Bangkok z sosem do zanurzania, Onion Ring Topped BBQ boczek hamburgery, oraz Pikantne gofry kukurydziane z pikantnym sosem z masła klonowego.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 5 protokół na stronę.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Pokruszyć po ostygnięciu.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C), aby gotowe gofry były ciepłe. Rozgrzej gofrownicę i lekko posmaruj sprayem do gotowania.
Mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, parmezan, natkę pietruszki, rozmaryn, bazylia, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w misce.
Ubić mleko, jajka, masło, i musztarda Dijon razem w małej misce.
Wlać mokrą mieszaninę do suchej mieszaniny i mieszać, aż się połączy.
Wlać około 1/3 szklanki ciasta do każdego kwadratu rozgrzanej gofrownicy; gotować na złoty kolor, 3 do 4 minut. Przygotowane gofry przechowywać w rozgrzanym piekarniku, aż wszystkie zostaną ugotowane.
W małej misce wymieszać śmietanę, cukier i cebulę.
Sos cebulowy rozpuścić równomiernie na ciepłych gofrach.
Na gofry posypać pokruszony boczek.