Pikantne Gazpacho

Pikantne Gazpacho
Pikantne Gazpacho może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 210 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne Gazpacho, Pikantne Gazpacho, oraz Pikantne Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce robota kuchennego, pulse czosnek i jalapeños aż drobno pokrojone w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj pomidory i pulsuj, aż pomidory będą grube i uwolnią sok, ale nie będą puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3
Dodaj czerwoną cebulę, ogórek i paprykę do robota kuchennego. Pulsuj, aż mieszanina ma konsystencję podobną do zupy, zachowując większe kawałki dla tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Wycisnąć sok z limonki do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
6
Dodaj oliwę z oliwek, ocet sherry, sos Worcestershire, i kminek i mieszać aż dobrze połączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
7
Przykryć zupę i odstawić do lodówki na godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
8
Dekoruj kolendrą przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn