Pikantne Gazpacho
Pikantne Gazpacho może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 210 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne Gazpacho, Pikantne Gazpacho, oraz Pikantne Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce robota kuchennego, pulse czosnek i jalapeños aż drobno pokrojone w kostkę.
Dodaj pomidory i pulsuj, aż pomidory będą grube i uwolnią sok, ale nie będą puree.
Dodaj czerwoną cebulę, ogórek i paprykę do robota kuchennego. Pulsuj, aż mieszanina ma konsystencję podobną do zupy, zachowując większe kawałki dla tekstury.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Wycisnąć sok z limonki do mieszanki.
Dodaj oliwę z oliwek, ocet sherry, sos Worcestershire, i kminek i mieszać aż dobrze połączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przykryć zupę i odstawić do lodówki na godzinę lub na noc.
Dekoruj kolendrą przed podaniem.