Pikantna papryka faszerowana wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotowany owies, mieloną wieprzowinę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna włoska kiełbasa i papryka, Słodko-słona kiełbasa i papryka, oraz Pikantny klopsik z pieczarkami, marchewką i papryką.
Instrukcje
1
Paprykę odciąć i usunąć pestki. W dużym czajniku paprykę gotować we wrzącej wodzie przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; odwrócić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W misce połącz mięso, owies, cebulę, grzyby, jajko, salsę i przyprawy. Łyżka do papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki