Pikantne Dr Pepper Żeberka
Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 167 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żeberek wieprzowych, musztarda brązowa, ocet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Dr Pepper Żeberka, Dr Pepper Żeberka, oraz Dr Pepper Żeberka.
Instrukcje
Przygotować marynatę delikatnie gotując pierwsze 6 składników w średnim rondlu, aż zmniejszy się i zgęstnieje, około 20 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Podzielić na dwa pojemniki i przechowywać w lodówce jeden pojemnik na później.
Umieść żebra na dużej blasze wyłożonej ciężką folią.
Połowę marynaty posmarować na żebrach po obu stronach. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 8 godzin do marynowania. Gdy będziesz gotowy do gotowania żeberek, Rozgrzej piekarnik do 275 stopni.
Umieść patelnię, jeszcze pokrytą folią, w piekarniku na 2 godziny.
Zdejmij folię i zwiększ temperaturę do 30
Używając drugiej połowy sosu, posmaruj kolejną hojną warstwę na żebrach. Powrót patelni do piekarnika i kontynuować gotowanie przez kolejne 30 do 40 minut, szczotkowanie na kolejną warstwę sosu, jak gotuje.
Usuń żeberka, gdy są one przetargu widelec (zachować gotowanie, dopóki nie są). Pokroić i podać!