Pikantne Cukierki Z Masłem Migdałowym

Pikantne Cukierki Z Masłem Migdałowym
Przyprawione cukierki z masłem migdałowym mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis serwuje 56 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 147 kalorii. 50 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło migdałowe, wodę, zmielone ziele angielskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Czekoladowe Masło Migdałowe, Chai-Przyprawione Masło Migdałowe Z Orzechów Laskowych, oraz Przyprawione ciasteczka Paleo z masłem migdałowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Linia a 15-W. x 10-w. x 1-w. patelnię z folią i posmaruj folię masłem. W dużej misce wymieszaj masło migdałowe, migdały, cynamon, gałkę muszkatołową, wanilię i ziele angielskie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia. Za pomocą pędzla do ciasta zamoczonego w wodzie zmyj boki patelni, aby wyeliminować kryształki cukru. Gotuj bez mieszania, aż termometr do cukierków wskaże 300° (stopień twardego pęknięcia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia. Natychmiast dodaj masło migdałowe i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
Groch FioletowyGroch Fioletowy
4
Rozłóż na przygotowanej patelni. Ochłodzić całkowicie. Rozbij cukierki na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Skrop czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6
Odstawić w temperaturze pokojowej do zestalenia. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje56
Ocena Zdrowia2
Magazyn