Pikantne Cukierki Z Masłem Migdałowym
Przyprawione cukierki z masłem migdałowym mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis serwuje 56 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 147 kalorii. 50 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło migdałowe, wodę, zmielone ziele angielskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Czekoladowe Masło Migdałowe, Chai-Przyprawione Masło Migdałowe Z Orzechów Laskowych, oraz Przyprawione ciasteczka Paleo z masłem migdałowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Linia a 15-W. x 10-w. x 1-w. patelnię z folią i posmaruj folię masłem. W dużej misce wymieszaj masło migdałowe, migdały, cynamon, gałkę muszkatołową, wanilię i ziele angielskie; odstawić.
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia. Za pomocą pędzla do ciasta zamoczonego w wodzie zmyj boki patelni, aby wyeliminować kryształki cukru. Gotuj bez mieszania, aż termometr do cukierków wskaże 300° (stopień twardego pęknięcia).
Zdjąć z ognia. Natychmiast dodaj masło migdałowe i sodę oczyszczoną.
Rozłóż na przygotowanej patelni. Ochłodzić całkowicie. Rozbij cukierki na kawałki.
Odstawić w temperaturze pokojowej do zestalenia. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.