Pikantne Ciasto Budyniowe Mocha

Pikantne Ciasto Budyniowe Mocha
Pikantne ciasto Budyniowe Mocha to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.18 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kawy instant espresso, kakao do pieczenia, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Budyń Mocha, Pikantne Ciasto Cytrynowe, oraz Ciasto Budyniowe Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w średniej misce wymieszaj mąkę, 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki kakao, 1 łyżkę kawy espresso, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki ciasta, aż dobrze się wymieszać; rozprowadzić na 9-calowej patelni kwadratowej, nie rozgrzanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki budyniu z wyjątkiem mleka; posypać równomiernie ciasto ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać bardzo ciepłe mleko na mieszaninę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
4
Piec 35 do 45 minut lub do środka jest ustawiony i firma w dotyku. W razie potrzeby umieść folię lub arkusz ciastek na Dolnym stojaku piekarnika pod ciastem, aby złapać wszelkie wycieki. Aby służyć, łyżka ciepłe ciasto do dań deserowych. W razie potrzeby, top z mrożonym jogurtem i / lub malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt MrożonyJogurt Mrożony
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn