Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj pikantne ciasta kukurydziane. Ten przepis zawiera 4 porcje z 901 kalorii, 40g białka, oraz 57g tłuszczu każdy. Za 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką koncentrat pomidorowy, jajko, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Ciasta Kukurydziane Z Cukinii, Pikantne ciasta z komosy ryżowej, oraz Pikantne ciasta z łososiem cytrynowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj kolejne dziewięć składników; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
3
W rondelku połącz składniki sosu. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
W misce połącz składniki ciasta kukurydzianego tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Wlej 1/4 szklanki ciasta na rozgrzaną natłuszczoną patelnię. Obróć, gdy na wierzchu ciasta utworzą się bąbelki. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Umieść ciasto kukurydziane na czterech talerzach do serwowania. Posyp każdą 1/4 szklanki nadzienia. Powtórz warstwy raz.