Pikantne Chipsy z boczkiem i rozmarynem
Jeśli 34 grosze za porcję spada w budżecie, pikantne Chipsy z boczkiem i rozmarynem może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka maślanych krakersów, rozmarynu, boczku ciętego na środku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chrupki Z Rozmarynem I Parmezanem, Chipsy Wiśniowo-Rozmarynowe, oraz Rozmaryn Rodzynki Pecan Chipsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż krakersy na powierzchni roboczej.
Pokrój boczek wzdłuż na trzecie, a następnie w poprzek na trzecie. Każdy krakers zawiń 1 lub 2 kawałkami boczku, aby przypominał wstążkę na opakowaniu. Ułóż w jednej warstwie na dwóch pergaminowych blachach do pieczenia.
Piec w 250 przez 1 godzinę lub aż bekon będzie chrupiący. 1 czubek rozmarynu pod boczkiem na każdym krakerze. Schłodzić na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.