Pikantne Chili Bez Fasoli
Pikantne Chili bez fasoli zajmuje około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 90 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Działa dobrze jako dość niedrogi hor d ' oeuvre dla Super Bowl. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 29 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka papryki, ząbka czosnku, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżką wynik 88%, to danie jest wyjątkowe. Podobne przepisy to Beanless Chili, Wolnowar Beanless Chili, oraz Wolnowar Beanless Chili.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj wołowinę, zieloną paprykę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj sos pomidorowy, sok pomidorowy, wodę, chili w proszku, oregano, paprykę, kminek i cayenne oraz sól w razie potrzeby. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 45 minut lub do pożądanej grubości.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili w menu? Spróbuj połączyć się z Cava, Shiraz, i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cavan Extra Dry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 9 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona kwasowością.Świetne aperitif, to wino łączy się również z przystawkami i pikantnymi tartami.