Pikantne Bułeczki Pomidorowe
Pikantne bułeczki pomidorowe mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Ten poranny posiłek ma 204 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, proszek do pieczenia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niskotłuszczowe Pikantne Bułeczki, Pikantne Bułeczki, oraz Pikantne Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W średniej misce połączyć mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia.
Trzepaczka do połączenia.
Masło i kozi ser pokroić na około 1/4 cala kawałki i dodać go do suchych składników.
Pokrój go nożem do ciasta, aż będziesz miał kawałki wielkości grochu, lub pocieraj opuszkami palców, aż będziesz miał płaskie kawałki.
Dodać pomidory i wymieszać, aby je rozprowadzić. W oddzielnym pojemniku połącz mleko i jajko.
Dodać płynne składniki do suchego, i złożyć go delikatnie, aż cała mąka jest zwilżona, ale bez rozbijania masła więcej niż to konieczne.
Mąka powierzchni roboczej i włączyć ciasto. Mąka ręce i poklepać ciasto płasko. Złóż go na pół i poklepaj do grubości około cala. Jeśli ciasto przykleja się do blatu, użyj skrobaka. W razie potrzeby włóż więcej mąki pod ciasto. Ponownie złożyć ciasto na pół (w przeciwnych kierunkach) i poklepać jak wcześniej. Złóż po raz trzeci. Powinieneś mieć gładkie, a nie kudłate ciasto. Jeśli nie, pat i złożyć jeszcze raz.
Uformuj ciasto na dysk o średnicy 7-8 cali.
Przenieść go do blachy do pieczenia.
Ciasto pokroić na 8 klinów. Jeśli wolisz chrupiącą skórkę na bułeczkach. rozstaw kliny. Jeśli wolisz miękkie bułeczki, pozostaw je dotykając.
Piec w temperaturze 191° przez 15 do 18 minut, aż ładnie rumiane.