Pikantne Biszkopty
Pikantne biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól morską, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pikantne Biszkopty Z Dwoma Serami, Oliwa Z Oliwek & Zioła Pikantne Biscotti, oraz Najlepsze Biscotti.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Odstawić.
W średniej misce wymieszać mąkę, zioła prowansalskie, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W mikserze stojącym, wyposażonym w przystawkę do łopatek, ubij masło i kozi ser, aż będą gładkie. Ubić cukier i jajka. W partiach, dodać mieszaninę mąki i ubić, aż tylko połączone.
Ciasto przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Wilgotnymi rękami uformuj ciasto na 13-calowy bochenek o szerokości 3 1/2 cala.
Piec do jasnego złota, około 30 minut. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 30 minut.
Przenieść bochenek do deski do krojenia. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój kłodę po przekątnej na plastry o grubości 1/2 cala. Ułożyć biszkopty, przyciąć bok w dół, na blasze do pieczenia.
Piec do bladego złota, o 15 protokół.
Przenieść biszkopty do drucianego stojaka i całkowicie ostudzić, około 30 minut.