Pikantne aperitivo Gino
Pikantne aperitivo Gino może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Jeśli masz pod ręką passatę, cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jalapeños Gino, Musujące Wiśniowe Aperitivo, oraz Słodko-pikantna wieprzowina i kapusta Napa Stir-Fry z pikantnym makaronem.
Instrukcje
Passatę, sok z limonki, gałkę muszkatołową, sól i proszek chilli wrzucić do miski lub dzbanka i dobrze wymieszać, dodając grappę lub wódkę, a następnie schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. schłodzić 6 kieliszków koktajlowych - najlepiej małe kieliszki do Martini - w tym samym czasie.
Do jednego wlać trochę wody, a do drugiego posypać kilka łyżek cukru. Weź każdą szklankę i zanurz obręcz w wodzie, a następnie cukier. Podziel aperitivo między szklanki i udekoruj plastrami limonki.