Pikantne Żeberka Wiśniowe

Pikantne Żeberka Wiśniowe
Pikantne żeberka wiśniowe wymagają około 4 godziny i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 162 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, tequilę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 92 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Spróbuj Pikantne Żeberka Wiśniowe, Bajeczne Żeberka Wiśniowe, oraz Żeberka Wieprzowe Wiśniowo-Grillowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żebra na folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Posmaruj musztardę na żebrach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Suche składniki dokładnie wymieszać. Następnie przykryj żebra masą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Odstawić na 45 minut w temperaturze pokojowej.
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Owinąć żebra, mięso strona w dół, w folii aluminiowej, a następnie umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec przez 10 minut. Po 10 minutach zmniejszyć ogień do 225 stopni F i gotować przez kolejne 1 1/2 godziny. Następnie otwórz folię i gotuj przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Wyjąć żeberka z piekarnika i wyrzucić folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Pokroić w 4-żeberkowe porcje. Obficie posmaruj pikantną wiśniową glazurę, a następnie umieść kość bokiem w dół, na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Wlać pozostały sos na żebra i nadal gotować przez 1 1/2 godziny, fastrygowanie od czasu do czasu. Gdy żeberka są przetargu widłowego, umieścić pod brojlerem na 10 minut, aby chrupiące glazury wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
11
Podawać natychmiast przyozdobione szalotki i sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
12
Na średniej patelni saute na średnim ogniu dodaj olej, cebulę, imbir, wiśnie i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Saute aż lekko karmelizowane. Deglaze z tequilą, ostrym sosem, olejem sezamowym, octem winnym sherry i sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
TequilaTequila
14
Niech gotować na wolnym ogniu przez 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn