Pikantna Zupa Z Krewetek Kokosowych
Pikantna zupa z krewetek kokosowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sos rybny, zieloną cebulę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna zupa z makaronem z krewetkami i mlekiem kokosowym, ZUPA KOKOSOWA ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW Z PIKANTNYMI KREWETKAMI, oraz Pikantna zupa z makaronem Krewetkowo-kokosowym z grzybami Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki obrać; devein, w razie potrzeby.
Podsmaż imbir i czosnek w gorącym oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu 1 do 2 minut lub do pachnącego.
Dodać bulion i kolejne 5 składników. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia i zmniejszyć ogień do medium.
Dodać grzyby i paprykę, i gotować, mieszając często, 3 do 5 minut lub aż chrupiące-przetargu.
Dodaj krewetki, i gotować 1 do 2 minut lub tylko do krewetki skręcić różowy.
Dodaj bazylii, następne 2 składniki, i, w razie potrzeby, Chile pieprz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.