Pikantna Zupa Makaronowa

Pikantna Zupa Makaronowa
Pikantna zupa makaronowa jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę pinto, dip salsa con queso, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Pikantny Makaron Z Serem, Pikantny makaron z serem, oraz Zupa Szpinakowa Pikantna podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. W razie potrzeby wymieszać z wodą, fasolą, pomidorami, kukurydzą i chilli. Wymieszać z musztardą, solą, pieprzem i zawartością sosu makaronowego. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix SosówMix Sosów
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wymieszać zawartość opakowania z makaronem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10-14 minut dłużej lub do miękkości makaronu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
3
Podawać z dipem salsa con queso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dip SerowyDip Serowy
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn