Need a danie główne bezglutenowe? Pikantna zupa fasolowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 424 kalorie, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka cebuli, chili w proszku, Skórka z parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Fasolowa, Pikantna zupa z szynki i fasoli, oraz Pikantna zupa trzy fasolowa.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej dużej doniczce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj cebulę, seler, marchew, papryka, i czosnek, i saute, aż cebula są przezroczyste, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj chili w proszku, kolendrę, kminek, oregano i pokruszony czerwony pieprz, i gotować przez 2 protokół. Pomidory wymieszać z sokami, sokiem pomidorowym, pastą pomidorową, skórką serową i 2 łyżeczkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj bulion, fasola garbanzo, fasola cannellini, i soczewica. Mieszać w brokuły, cukinia, i żółty squash. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średniego. Gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, aż soczewica będą miękkie i mieszanina lekko zgęstnieje, często mieszając, o 20 protokół. Doprawić gulasz do smaku większą ilością soli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z Brokułów
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Squash żółty
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Soczewica
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Dusić gulasz do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych