Pikantna Zupa Fasolowa

Pikantna Zupa Fasolowa
Need a danie główne bezglutenowe? Pikantna zupa fasolowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 424 kalorie, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka cebuli, chili w proszku, Skórka z parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Fasolowa, Pikantna zupa z szynki i fasoli, oraz Pikantna zupa trzy fasolowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej dużej doniczce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj cebulę, seler, marchew, papryka, i czosnek, i saute, aż cebula są przezroczyste, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj chili w proszku, kolendrę, kminek, oregano i pokruszony czerwony pieprz, i gotować przez 2 protokół. Pomidory wymieszać z sokami, sokiem pomidorowym, pastą pomidorową, skórką serową i 2 łyżeczkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj bulion, fasola garbanzo, fasola cannellini, i soczewica. Mieszać w brokuły, cukinia, i żółty squash. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średniego. Gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, aż soczewica będą miękkie i mieszanina lekko zgęstnieje, często mieszając, o 20 protokół. Doprawić gulasz do smaku większą ilością soli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Squash żółtySquash żółty
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
SoczewicaSoczewica
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Dusić gulasz do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
6
Posypać posiekanym serem i bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Składniki

7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweb cukierb cukier850opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasola cannellini, odsączona i opłukanafasola cannellini, odsączona i opłukana822opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepomidory pokrojone w kostkę z sokamipomidory pokrojone w kostkę z sokami879opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasola garbanzo, odsączona i opłukanafasola garbanzo, odsączona i opłukana1marchewka, obrana i pokrojona na 1/2 calamarchewka, obrana i pokrojona na 1/2 cala2łodygi selera naciowego, pocięte na kawałki 1/2 calałodygi selera naciowego, pocięte na kawałki 1/2 cala2Średnia żółta cebula, posiekanabulion warzywny lub z kurczakabulion warzywny lub z kurczaka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona zielona soczewicasuszona zielona soczewica591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone liście świeżej bazyliicienko pokrojone liście świeżej bazylii6goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany11 łyżka suszonego oreganokolendra mielonakolendra mielona11 łyżka suszonego oreganokminek mielonykminek mielony32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku2cebula posiekanacebula posiekana2Batoniki toffi Heathsuszone oreganosuszone oregano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo rozdrobniony parmezanświeżo rozdrobniony parmezan3caleSkórka z parmezanu, opcjonalnieSkórka z parmezanu, opcjonalnie1czerwona papryka, pokrojona na kawałki 1/2 calaczerwona papryka, pokrojona na kawałki 1/2 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszona kruszona czerwona papryka, opcjonalniesuszona kruszona czerwona papryka, opcjonalnie2Batoniki toffi Heathsól, plus więcej do smakusól, plus więcej do smaku2żółty squash crookneck, pokroić w poprzek na 1/2 cala grube rundyżółty squash crookneck, pokroić w poprzek na 1/2 cala grube rundy326opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge3 szklanki kukurydzy w puszce, odsączonej3 szklanki kukurydzy w puszce, odsączonej170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2cukinia, pokroić w poprzek na 1/2 cala grube okrągłecukinia, pokroić w poprzek na 1/2 cala grube okrągłe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia97
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn