Pikantna Zielona Zebra Gazpacho

Pikantna Zielona Zebra Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pikantnej zielonej Zebry Gazpacho. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, liście mięty, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Pikantna Zielona Zebra Gazpacho, Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom, oraz Zielone Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze połącz połowę każdego z grubo posiekanych zielonych pomidorów, ogórka i cebuli z awokado, jalapeo, czosnkiem, sokiem z limonki i 1 szklanką zimnej wody i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tajska PaprykaTajska Papryka
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć puree do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj pozostałe grubo posiekane zielone pomidory, ogórek i cebulę do blendera wraz z 2 łyżkami mięty, kolendry i 1/4 szklanki oliwy z oliwek i pulse do grubego puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tajska PaprykaTajska Papryka
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać puree do miski i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce zupę, aż dobrze schłodzone, o 1 godzinę. Gazpacho przyprawiamy solą i pieprzem i kadzi do schłodzonych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
5
Zimną zupę udekorować klinami pomidorowymi, pokrojonym w kostkę ogórkiem, liśćmi mięty i odrobiną oliwy z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn