Pikantna zielona fasolka
Tangy Green Beans może być właśnie bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i wegetariańskim przepisem, którego szukałeś. Za 32 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 43 kalorie , 1 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 osobom. Jeśli masz pod ręką paprykę, czosnek w proszku, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 41% . Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pikantna fasolka szparagowa , Pikantna włoska fasolka szparagowa i Pikantna fasolka szparagowa z masłem .
Instrukcje
Umieść fasolę i czerwoną paprykę w koszu na rondlu o pojemności 1 cala wrzącej wody. Przykryj i gotuj na parze przez 7-8 minut lub do momentu, aż będą chrupiące.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj pozostałe składniki.
Przenieś mieszaninę fasoli do miski do serwowania; dodać winegret i wymieszać do pokrycia.