Pikantna włoska kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli

Pikantna włoska kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli
Pikantna włoska kiełbasa i zupa z czarnej fasoli mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pastę pomidorową, makaron rotini, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Włoska Zupa Z Czarnej Fasoli, Włoska Zupa Z Kiełbasą I Fasolą, oraz Włoska zupa Kiełbasowo-fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować włoskie kiełbaski w gorącym oleju, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na zewnątrz i nie różowy w środku, 10 do 15 minut. Odstawić do ostygnięcia; wyjąć z garnka całą oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszać czosnek, cebula, marchew, ziemniaki, i seler w gorącym tłuszczu. Gotować, aż warzywa będą miękkie i cebula okazało półprzezroczyste, o 7 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, aż nie pozostaną żadne grudki; wlej czerwone wino. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, często mieszając, aby rozpuścić brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
WarzywaWarzywa
Czerwone WinoCzerwone Wino
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj bulion wołowy, czarną fasolę i pokrojone w kostkę pomidory. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
Bulion WołowyBulion Wołowy
PomidorPomidor
4
Schłodzoną kiełbasę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Wymieszać kiełbasę do zupy wraz z makaronem rotini, szpinakiem i suszonym oregano. Dusić, aż makaron będzie miękki, 7 do 10 protokół. Wymieszać posiekaną bazylię i doprawić do smaku solą i pieprzem przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Suszone OreganoSuszone Oregano
MakaronyMakarony
KiełbasaKiełbasa
SzpinakSzpinak
BazyliaBazylia
ZupaZupa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn