Pikantna Wieprzowina Stir-Fry
Pikantna wieprzowina Stir-Fry może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kasztany wodne, groszek śnieżny, sos chrzanowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w dużej misce.
Dodać połączone Marmolady, sos chrzanowy i dressing wymieszać; wrzucić do herbu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszankę wieprzową; gotować i mieszać 10 do 15 minut lub aż wieprzowina jest równomiernie rumiane. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać groszek śnieżny i kasztany wodne; lekko wymieszać. Przykryć; gotować dodatkowe 5 do 7 minut lub aż groch będzie chrupiący-delikatny, mieszając od czasu do czasu.