Pikantna Warzywna Zupa Wołowa

Pikantna Warzywna Zupa Wołowa
Pikantna zupa wołowa z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 281 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, Bazyl, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Pikantna mielona zupa wołowo-warzywna, Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, oraz Pikantny Gulasz Warzywny Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tłuszcz Trim z pieczeni i pokroić w kostkę 1 cala.
2
Umieść mięso w dużym garnku na średnim ogniu z olejem, cebulą i czosnkiem i gotuj, mieszając, aż mięso będzie rumiane i cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
3
Wlać bulion, pomidory i wodę. Wymieszać z mieszanymi warzywami, grzybami i selerem. Doprawić oregano, tymiankiem, bazylią, pietruszką i cayenne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 75 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pokrojona Słodka żółta PaprykaPokrojona Słodka żółta Papryka
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 żółta Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 żółta Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4
Wymieszać z makaronem i gotować 10 minut więcej, aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn