Pikantna Warzywna Zupa Wołowa
Pikantna zupa wołowa z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 281 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, Bazyl, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Pikantna mielona zupa wołowo-warzywna, Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, oraz Pikantny Gulasz Warzywny Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz Trim z pieczeni i pokroić w kostkę 1 cala.
Umieść mięso w dużym garnku na średnim ogniu z olejem, cebulą i czosnkiem i gotuj, mieszając, aż mięso będzie rumiane i cebula będzie miękka.
Wlać bulion, pomidory i wodę. Wymieszać z mieszanymi warzywami, grzybami i selerem. Doprawić oregano, tymiankiem, bazylią, pietruszką i cayenne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 75 protokół.
Wymieszać z makaronem i gotować 10 minut więcej, aż makaron będzie miękki.