Pikantna Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango I Salsą Tomatillo
Przyprawa przetarta tilapią z czarną fasolą, Mango i Tomatillo Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, kolendrę, filety z tilapii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od jednej głodnej Mamy ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z tilapią, Tomatillo, czarną fasolą i mango, Pikantna Tilapia z Tomatillo, czarną fasolą i sałatką z Mango, oraz Przyprawiona Tilapia Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść żaroodporny talerz do serwowania na stojaku na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 200 stopni. (Jest to opcjonalne, ale pomoże utrzymać ciepło ryby podczas gotowania partiami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W średniej misce, połączyć fasolę, pomidory, mango, czerwona cebula, sok z limonki, 1/3 szklanki oleju roślinnego, kolendra i kilka grinds czarnego pieprzu; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki Dyni
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Dodatki (opcjonalnie)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Pozostawić sałatkę w temperaturze pokojowej podczas gotowania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Wymieszaj 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu z chili w proszku, kminkiem, oregano i 1 łyżeczką soli. Przetrzyj mieszaniną obie strony filetów tilapii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
W dużym (12-calowy) nonstick patelni, ciepła pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu do gorąca. Gotować dwa filety tilapia aż lekko rumiane i miąższ jest nieprzezroczysty i gotowane choć, o 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przełóż rybę na talerz w piekarniku, aby utrzymać ciepło podczas gotowania pozostałych dwóch filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Przelać filety na talerz i łyżkę połowy salsy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
8
Podawać z pozostałą salsą na boku.* Uwaga: Puree trochę salsy z lub bez ryby na puree jedzenia dzieci. Można również łyżkę puree salsy na małe płatki rybi i na parze ziarna, jeśli masz go dla dzieci jedzących teksturowanych potraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.