Pikantna sałatka z trzech fasolek i prażonej kukurydzy
Pikantna sałatka z trzech Fasol i pieczonej kukurydzy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 74 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, fasolę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantna sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i ogórka, Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli I Pieczonej Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj fasolkę szparagową i kukurydzę na patelnię; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przenieść mieszaninę fasoli do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj paprykę i dalej 5 składników (przez czarną fasolę) do miski; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Czarna Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
W małej misce wymieszać sok, ocet i kolejne 7 składników (przez czerwoną paprykę); wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Ocet
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj mieszaninę soku do mieszanki fasoli; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić 30 minut. Delikatnie wymieszać z pomidorem i awokado.