Pikantna Sałatka Z Awokado Poblano

Pikantna Sałatka Z Awokado Poblano
Pikantna sałatka z awokado Poblano może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, Poblano chiles, cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pikantna Sałatka Z Awokado Poblano, Sosy Poblano z sałatką z awokado, oraz Sosy Poblano z sałatką z awokado.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do pieczenia i ustawić stojak 4 w. od ciepła. Broil poblanos w obramowanej patelni do pieczenia, obracając w razie potrzeby, aż poczerniały na całym, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odstawić na patelni, aż skórki są poluzowane, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ubij razem 1 łyżkę. sok z limonki, sól, miód, cayenne i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Pit i obrać awokado (patrz" jak uzyskać jak najwięcej z awokado, " poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
5
Lay każdy awokado pół wyciąć stronę w dół, reszta dłoni delikatnie na górze, i przesuń nóż przez awokado poziomo, aby 1/4-in.- grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Skropić pozostałym sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
7
Skóra, łodyga i nasiona poblanos.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
8
Pokroić w nieregularne 1-do 2-in. sztuk.
9
Na każdym z 4 talerzy ułóż naprzemienne warstwy kawałków poblano, plastrów awokado i jicamy; skropić dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
JicamaJicama
10
Dodać kolejną warstwę poblanos i awokado, skropić więcej dressing, i tuck Pozostałe plastry jicama do sałatek z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
JicamaJicama
11
Posypać serem, pestkami dyni i rzodkiewkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12
Jak uzyskać jak najwięcej z awokado: smak i piękno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
13
Używaj go, gdy jest już dojrzały. Jak powiedzieć? Ściśnij go całą dłonią; powinien mieć to samo "dać", co schłodzone masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1
Przetnij wzdłuż wokół środka do środka i przekręć połówki od siebie. Thunk nóż szefa kuchni do dołu i przekręcić, aby wyciągnąć. Aby uzyskać pit off, przesuń się o wewnętrzną krawędź zlewu kuchennego. Jeśli tłuczesz awokado, zeskrobuj je łyżką. Jeśli chcesz piękne, idealne plastry i kości, score skóry w dół centrum z nożem do parkowania i ostrożnie zdjąć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn