Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne Salsan Czarnej Fasoli spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 156 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kukurydzy z kernel, pomidory w puszkach, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Salsa Z Czarnej Fasoli, Pikantne Burgery z czarnej fasoli z ananasem awokado Salsa, oraz Enchiladas z kurczaka z czarnej fasoli z pikantną salsą z awokado-pomidorem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.