Pikantna Salsa Ogórkowa

Pikantna Salsa Ogórkowa
Pikantna Salsa ogórkowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 83 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać papryki jalapeno, ogórek, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pikantna Sałatka Z Kukurydzy I Ogórka, Pikantna sałatka ogórkowa z orzeszkami pinii, oraz Pikantna sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i ogórka.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn