Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Pikantna Salsa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 50 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 10 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, cukru, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Food.com ma 13 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pikantna Pieczona Salsa Chipotle Salsa, Tay ' s Hot and Spicy Salsa, oraz Pikantna Salsa dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.