Pikantna posiekana Sałatka z tortillami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz SOS taco, podgrzewa sałatę rzymską, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantna Posiekana Sałatka Z Tortillami, Pikantna Sałatka Posiekana, oraz Posiekana Sałatka Z Pikantnym Sosem Maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Składniki sałatki połączyć w misce, wymieszać z kawałkami tortilli. W drugiej misce, połączyć sos taco, sok z limonki, kolendry lub pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
SOS Taco
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać oliwę z oliwek w wolnym strumieniu, aż sos się połączy. Wrzucić sałatkę z sosem, aby połączyć i równomiernie pokryć składniki, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty