Pikantna Południowo-Zachodnia Sałatka Z Fasoli I Kukurydzy

Pikantna Południowo-Zachodnia Sałatka Z Fasoli I Kukurydzy
Pikantna Południowo-Zachodnia Sałatka z fasoli i kukurydzy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 380 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Lite Ranch dressing, cebulę, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Południowo-zachodnia Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy, Południowo-zachodnia Sałatka ryżowo-fasolowa ze słodkim i pikantnym sosem, oraz Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka.

Instrukcje

1
Wymieszać dressing i sos paprykowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
2
Wrzucić warzywa sałatkowe z fasolą i warzywami w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
WarzywaWarzywa
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać mieszankę opatrunkową; wrzucić do herbu. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn