Pikantna pikantna gorąca czekolada to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ancho chile, cukier, fasolę waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Dobrze sprawdza się jako napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 30%. Spróbuj Pikantna Pikantna Gorąca Czekolada, Herbata Mrożona Pikantna, oraz Pikantny Cydr Kolczasty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć mleko, śmietana, cukier, chile, icinnamon kij w średnim rondlu;zeskrobać w nasionach z fasoli wanilii i dodaćpod. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; zdjąć z ognia, przykryć, i niech strome 15 protokół.