Pikantna Pikantna Gorąca Czekolada

Pikantna Pikantna Gorąca Czekolada
Pikantna pikantna gorąca czekolada to bezglutenowe napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz ancho chile, mleko, śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbata Mrożona Pikantna, Pikantny Cydr Kolczasty, oraz Pikantna zupa pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mleko, śmietana, cukier, chile, icinnamon kij w średnim rondlu;zeskrobać w nasionach z fasoli wanilii i dodaćpod. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; zdjąć z ognia, przykryć, i niech strome 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Papryka ChiliPapryka Chili
KremKrem
NasionaNasiona
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usuń chile, laska cynamonu, andvanilla pod; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Papryka ChiliPapryka Chili
3
Dodać czekoladę i rozgrzać na średnim ogniu, stale ubijając, aż czekolada się stopi i mieszanka będzie gładka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
4
Wyjąć czekoladę z ognia i dodać likier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LikierLikier
5
Podawać na gorąco.
6
DO AHEAD: gorąca czekolada (bezliqueur) może być wykonane 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca CzekoladaGorąca Czekolada
7
Schłodzić; przykryć i schłodzić. Podgrzać i dodać likier przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn