Pikantna Pieczona Flądra
Pikantna pieczona flądra może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 346 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz japońską bułkę tartą, chrzan, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Flądra Francuska Pieczona, Broiled Flunder (So Easy!), oraz Flądra pieczona cytrynowo-czosnkowa ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
Mieszanka majonezu pędzla po obu stronach filetów.
Filety ułożyć na lekko wysmarowanej, płytkiej blasze do pieczenia i posypać bułką tartą. Okryć bułkę tartą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Posypać natką pietruszki.
Wlać: imbir, chrzan i sos sojowy dodać przyprawę i słoność, która najlepiej sprawdza się w winach nie starzonych w dębowym (smaki słone sprawiają, że wina starzone dębem mają gorzki smak). Spróbuj lekkiego wina, takiego jak Chenin Blanc, white Zinfandel, Riesling lub Sauvignon Blanc. Ponieważ chrzan jest jednym z najtrudniejszych smaków do sparowania z winem, schłodzone piwo Sapporo lub Kirin może być wszystkim, czego potrzebujesz, aby zakończyć posiłek.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.