Pikantna Pieczeń Garnkowa

Pikantna Pieczeń Garnkowa
Pikantna pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, catalina sałatka dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Sweet ' N ' Tangy Pot Roast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki, marchewkę i cebulę ułożyć w 5-cio centymetrowym naczyniu. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Pieczeń pokroić na pół; natrzeć solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Miejsce nad warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4
Połączyć sos sałatkowy z winem; zalać pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7-8 godzin lub do miękkości mięsa. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania; zagęścić soki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn