Pikantna Pieczeń Wołowa

Pikantna Pieczeń Wołowa
Pikantna pieczeń wołowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieczeń zadek, cytryna pieprz przyprawa, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Pikantna Pieczeń Pot, Pikantna Pieczeń Pot, oraz Pikantna Pieczeń Z Orzechów Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój tłuszcz z pieczeni. Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać pieczeń, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
3
Pieczeń posypać czosnkiem w proszku i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
4
Połącz wodę, sos Worcestershire i granulki bulionowe, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
5
Wlać mieszankę sos Worcestershire na pieczeń. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 do 2 1/2 godziny lub aż pieczeń będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
6
Przenieść pieczeń na półmisek; odstawić i ogrzać.
7
Odtłuszczone tłuszcz z soków na patelni; rezerwy 1/4 szklanki soków na patelni. Wyrzucić Pozostałe soki. Powrót 1/4 szklanki soków na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8
Połączyć mąkę i przyprawy; dodać do soków na patelni, mieszając, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mleko, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
9
Połączyć jogurt, musztarda, i pasta anchois; dodać do mieszaniny mleka, mieszając tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Pokroić pieczeń ukośnie w poprzek ziarna na 1/4-cala-grube plastry. Top z sosem, i posypać pietruszką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
11
carbo ocena: 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia39
Magazyn